Tuchtreglementering bij de politie | Voortgezette opleiding

0 beschikbare sessie(s)

In deze voorgezette opleiding, die online zal plaatsvinden, verdiept u uw kennis van de tuchtreglementering bij de politie. Tuchtexperten Peter Verheyden en Nicolas Del Piero ontwikkelden drie thematische sessies over geavanceerde onderwerpen binnen de tuchtmaterie:

  1. Module 1 – Ordemaatregelen
  2. Module 2 – Voorafgaand onderzoek in tuchtzaken
  3. Module 3 – Procedures en termijnen

Deze opleiding is bedoeld voor deelnemers met een goede basiskennis van de tuchtmaterie. U kunt zich inschrijven voor alle modules of enkel voor de modules die het beste passen bij uw interesses of specialisaties. Stem de opleiding dus gerust af op uw kennisnoden. 

In online sessies van telkens drie uur, reiken de lesgevers u op een toegankelijke manier concrete handvatten aan om het correcte verloop van de tuchtprocedure te bewaken. Zo helpen ze u om gunstige eindresultaten te bekomen voor uw politiezone of -dienst, zelfs in complexe tuchtdossiers.

Bent u nog niet vertrouwd met de tuchtmaterie, maar wil u deze voortgezette opleiding toch volgen? Schrijf u dan eerst in voor de basisopleiding van dezelfde lesgevers die plaatsvindt in Gent op 17 oktober en in Leuven op 23 oktober 2023.

Tuchtreglementering bij de politie | Basisopleiding

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Politie | BlueConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies