Opleidingen

Veilige opleidingen en studiedagen: daar gaan we samen voor!

Uitgeverij Vanden Broele neemt tal van extra maatregelen om haar studiedagen en opleidingen veilig en volledig coronaproof te laten verlopen. Voor u als cursist maar ook voor onze lesgevers. Wij garanderen daarom dat:

  • bij elke opleiding de locatie ruim genoeg is om steeds voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren;
  • er tijdens de opleiding voldoende ontsmettende gels ter beschikking staan van alle cursisten om een grondige handhygiëne te garanderen;
  • de mondmaskerplicht strikt opgevolgd wordt waar nodig;
  • er in de zaal ventilatie zal zijn waar mogelijk;
  • voor en na elke opleiding lestafels, stoelen, klinken en eventueel lesmateriaal worden gereinigd;
  • de maaltijden aan tafel zullen worden bediend of in buffetvorm aangeboden worden met aparte (afgedekte) borden.

Neemt u onderstaande punten nog even door voor u naar de opleiding komt?

  • Hebt u symptomen die mogelijk duiden op COVID-19, neem dan contact op met ons maar blijf zeker thuis! Wij verwijzen hiervoor naar onze algemene voorwaarden.
  • Mondmaskers zijn verplicht in alle publieke ruimtes (bij het binnenkomen van het gebouw en in de zaal, toiletten, restaurant, …). De mondmaskers mogen echter wel afgezet worden tijdens de maaltijd én tijdens het volgen van de opleiding. De lesgever is ook niet verplicht zijn mondmasker aan te houden tijdens zijn presentatie.

Tweede lockdown?

Wij volgen de situatie op de voet op en passen onze kalender - indien mogelijk - aan waar nodig. U wordt in het geval van wijzigingen tijdig op de hoogte gebracht. Uw opleiding kan dan ofwel geschrapt of uitgesteld worden. Of er kan geschakeld worden naar een digitaal alternatief.

Heeft u vragen? Mail gerust naar opleidingen@vandenbroele.be.

 

PRAKTISCHE INFO

Wilt u weten hoe u zich gemakkelijk voor één van onze opleidingen kunt inschrijven? Hoe en wanneer u de deelnameprijs moet betalen? Op welke manier u uw inschrijving kunt annuleren? Of nog hoe u snel op één van onze opleidingslocaties geraakt? Bekijk dan hier de praktische informatie.

Alle opleidingen van Uitgeverij Vanden Broele komen in aanmerking voor terugbetaling via de KMO-portefeuille. Zo bespaart u maar liefst 30 % (kleine bedrijven) of 20 % (middelgrote bedrijven) op de deelnamekosten van uw opleiding.

 

 

Opleidingsaanbod van Uitgeverij Vanden Broele

Geen opleiding teruggevonden...

{{ training.title }}
{{ training.subtitle }}