Basisopleiding eGovFlow: module Burgerlijke stand

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in

Wilt u méér halen uit de module Burgerlijke stand van eGovFlow? Dan bent u bij dit webinar aan het juiste adres!

Ons doel? U in slechts twee uren én kosteloos de nodige kennis aanreiken, waarmee u het leven voor zowel uzelf, als voor de burger aanzienlijk makkelijker zult kunnen maken!

Dit webinar wordt door onze helpdesk georganiseerd, die, als eerste lijn bij problemen, voornamelijk uit ervaring spreekt. Laat u daarom door hen wegwijs maken in alle relevante aspecten van een aanvraag van een akte van Burgerlijke stand. Naast de basics nemen we ook enkele special cases onder de loep, allemaal voorzien van praktische tips and tricks.

Dit is dus zowel een basisopleiding voor nieuwelingen, als een opfrissingscursus voor de veteranen. Bekijk eGovFlow vanuit een nieuw perspectief en ontdoe uzelf op die manier van slechte gewoontes …

... of deel net uw goede gewoontes met ons en verrijk anderen met uw kennis! Want waar het hart vol van is, “flowt” de mond van over. Wij geven u daarom de kans om vragen te stellen en feedback te geven door dit webinar met een gezellige en interactieve Q&A af te sluiten.

Twijfel dus niet en verrijk uw kennis!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
17/06/2021 online via webinar

GRATIS live webinar

Sprekers
Team eGovFlow
Datum
Donderdag 17 juni 2021
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info

Dit live webinar vindt plaats op donderdag 17 juni 2021 van 10.00 tot 12.00 u. Inloggen kan een kwartiertje op voorhand.

De link naar de Zoom meeting wordt u tijdig doorgestuurd. Kunt u zich toch niet vrijmaken op dit moment? Geen nood, we sturen achteraf de presentatie/opname door naar alle deelnemers (onder voorbehoud van technische problemen).

Programma

10.00 u.: Inleiding

10.10 u.: Akten Burgelijke stand

  • derde
  • via FE
  • via BE

10.40 u.: Migreren naar DABS

  • verschillende aktes

11.10 u.: Tips and tricks

11.40 u.: Vragen & antwoorden

12.00 u.: Einde

Kies 1 of meerdere sessies