Opvolgingsrapportering van A tot Z | opleidingscyclus start april

0 beschikbare sessie(s)

Doordat de eerste opleidingscyclus in amper een week volzet was, besloten we in samenspraak met de lesgevers om een tweede opleidingscyclus te organiseren, die start in april. Snel inschrijven is dus alweer de boodschap!

In samenwerking met Gert Buys (financieel directeur Mortsel), Toon Van Laere & Tomas de Jonge (stad Gent) en Wim Dewever & Jurgen Vanoverberghe (Kuurne) werkten we een interactief traject uit rond (opvolgings)rapportering. Het traject bestaat uit drie modules die ook afzonderlijk, maar bij voorkeur samen worden gevolgd. Ontdek ze hieronder!

Leerdoelstelling van dit opleidingstraject

Na het volgen van dit opleidingstraject heeft u duidelijk zicht op hoe u structureel gegevens moet gaan verzamelen en hoe u deze kan vertalen in bruikbare rapporten. U krijgt powertools aangereikt om uw rapportering te automatiseren. U gaat aan de slag met eigen data en past de aangereikte inzichten onmiddellijk toe op uw eigen praktijk. U krijgt een uitgewerkte case mee als inspiratie voor uw eigen rapportering.

Gezien het interactief karakter en de individuele begeleiding wordt het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 15Prijs voor de volledige cyclus: € 950


Dit waren de reacties van enkele deelnemers na de eerste cyclus:

“Zeer interessante opleiding!”
“ Heel leerrijk en veel goede tips!”
“Heel interessant voor de verdere opvolging van o.a. meerjarenplan.”
“Super opleiding. Zin om mee aan de slag te gaan.”

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale financiën | FinConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies