GRATIS webinar "Vooruitblik naar de nieuwe Europese subsidieperiode"

0 beschikbare sessie(s)

Werkt u in een kleine, middelgrote of grote gemeente/stad en bent u op zoek naar financiële middelen om uw ambities waar te maken? Vergeet dan zeker niet ook op Europees niveau te kijken. Er zijn namelijk zeker ook Europese subsidies die toegankelijk zijn voor een kleinere gemeente/stad ... als u weet waar te zoeken!

Volg op donderdag 11 februari 2021 om 10 uur een uurtje het gratis webinar 'Vooruitblik naar de nieuwe Europese subsidieperiode'  en kom onder andere dit te weten:

  • Welke programma's zijn interessant? (o.a. aan de hand van voorbeelden van projecten uit het verleden)
  • Hoe zullen de programma's uitgerold worden de komende jaren?  (huidige stand van zaken, komende oproepen, ...).
  • Hoe bereid ik mij als lokaal bestuur hier het beste op voor?

Door het volgen van dit webinar krijgt u een goed idee over welke keuzes u kan maken in het Europese subsidielandschap en wat u het best wanneer in het oog kunt houden om uw kansen op subsidies te verhogen.

De sprekers (Bart Dewandeleer | Adjunct-kabinetschef Hilde Crevits, Anneleen Van Tendeloo | IDEA Consult en Kaatje Gevaert | Provincie West-Vlaanderen) hebben jarenlange ervaring met Europese subsidies voor lokale besturen en spreken dus vanuit praktijk. Tevens volgen ze de nieuwe programmaperiode van nabij om de meest recente stand van zaken te kennen.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Subsidies".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies