Innovatieve verkeershandhaving

0 beschikbare sessie(s)

Uitgeverij Vanden Broele en CPS (Centre for Policing and Security) organiseren in samenwerking met Vias Institute een webinar omtrent innovatieve verkeershandhaving, bestaande uit een reeks webinars on demand gecombineerd met een opname van de live slotsessie die plaatsvond op 22 oktober 2020.

In dit webinar "Innovatieve verkeershandhaving: toekomstvisies om de pakkans te vergroten" staan we stil bij de 11-jarige verjaardag van de zevende basisfunctionaliteit van de lokale politie, namelijk verkeer. Zoals het hoort bij een verjaardag, blikken we kort terug naar het verleden maar kijken vooral graag vooruit. Het landschap is sinds de uitvoerig veranderd met de komst van trajectcontroles, snuffelaars, speekseltesten, ANPR en FOCUS, om een aantal zaken te noemen.

Tijdens dit webinar onderzoeken we vooral hoe we de komende jaren de pakkans voor verkeersfeiten nog verder kunnen verhogen en hoe we de verkeersveiligheid kunnen vergroten deels door innovatie maar ook door deze kritisch tegen het licht houden. Voor deze studiedag zal een aantal (inter)nationale experts toelichten wat de best practices zijn rond verkeershandhaving en wordt de studiedag afgesloten met een debat met een aantal van de belangrijke actoren.

Piloten studiedag: Ricardo Nieuwkamp & Philip Beke

OPGELET: Schreef u zich al eerder in voor dit webinar on demand met live slotdebat dat op 22 oktober 2020 doorging, dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

 

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies