CPS-studiedag: "Impactvol en rechtvaardig leiderschap bij de politie"

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in

De Belgische Geïntegreerde Politie evolueert naar leiderschap dat is afgestemd op moderne behoeften en uitdagingen. Vertrekkend vanuit haar vernieuwd leiderschapsprofiel dat inzet op mensgericht, authentiek, adaptief, toegewijd, collectief en ondersteunend verkennen we leiderschap. De vertaling van dit profiel naar de praktijk van leidinggeven is het onderwerp van deze studiedag.

Deze studiedag focust op de vraag hoe leiders binnen de politie in de toekomst impactvol en rechtvaardig beslissingen kunnen nemen. We behandelen de begeleiding en evaluatie van leidinggevenden, het beleid inzake loopbaanplanning, en reflecteren over de evaluatie van korpschefs en mandaathouders. Daarnaast delen we inzichten van de Nederlandse Politieacademie en werken we in discussiegroepen om de zes kernwaarden van de stuurgroep GPI concreet te maken voor experts op het gebied van evaluatie, personeelsbeleid, en integriteit. Deze dag biedt een platform voor het uitwisselen van kennis en het versterken van leiderschap binnen de politie.

Achter de schermen wordt het programma van deze studiedag voorbereid. U kan nog niet inschrijven. Zodra het programma klaar is, wordt u via de nieuwsbrief op de hoogte gebracht. Krijgt u de nieuwsbrief nog niet? Schrijf u dan in via de link onderaan deze pagina.

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Klassikale opleidingen
19/11/2024 Sint-Niklaas

Studiedag

Datum
Dinsdag 19 november 2024
Locatie
De Casino Sint-Niklaas
Stationsstraat 104
9100 Sint-Niklaas
Kies 1 of meerdere sessies