Projectmatig werken in lokale besturen

Praktische workshop rond projectmatig werken
0 beschikbare sessie(s)

Het opzetten en realiseren van projecten in de context van een lokaal bestuur is allesbehalve evident. Een projectleider moet rekening houden met heel wat overlegplatformen en belanghebbenden én daarbij het goede evenwicht bewaren tussen tijd, middelen en scope. 

Tijdens deze tweedaagse, praktijkgerichte opleiding doorloopt u een project van het begin tot einde: projectinitiatie, projectfiche, stakeholderanalyse, het opmaken van een planning, het inschatten en beheersen van risico’s, het opvolgen en leiden van een team, heldere communicatie en het afsluiten en evalueren van een project.

Deze opleiding is heel praktisch en interactief ingericht. Om deze reden kunnen er maximaal 12 deelnemers inschrijven. Voordien vindt er een intake plaats via een vragenlijst, zodat de inhoud van de workshop op maat van de deelnemers is. U krijgt heel wat inzichten mee in relevante begrippen en principes en een brede waaier aan tools, templates en tips. U vertrekt naar huis met een persoonlijk actieplan waar u meteen mee aan de slag kan in uw bestuur. 

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale organisatie en werking | MATConnect".

Inschrijven

Het is enkel mogelijk om op alle sessies samen in te schrijven