Een motiverende organisatie voor elk talent: van werving tot welbevinden

0 beschikbare sessie(s)
In een competitieve arbeidsmarkt is het aantrekken van de juiste mensen van groot belang. Maar het behouden van deze talenten is net zo belangrijk. Het gaat niet alleen om het aanbieden van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en salarissen. Maar juist ook om het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen om te groeien en bij te dragen aan de organisatie.

Met deze visie voor ogen presenteren we een reeks van vijf workshops specifiek ontworpen voor HR-professionals uit lokale besturen. In deze workshops reiken we strategieën en praktijken aan die een inclusieve, motiverende en gezonde werkplek bevorderen. 

De workshops bieden naast theoretische kennis ook praktische tools en inzichten die de deelnemers direct kunnen toepassen binnen hun organisatie. De interactieve aanpak van de workshops zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen leren van de docent, maar ook én vooral van elkaar. Door het delen van goede praktijken, uitdagingen en oplossingen, kunnen zij hun netwerk verbreden en waardevolle inzichten en strategieën opdoen die specifiek zijn aangepast aan de eigen sector.

De prijs voor de volledige opleidingscyclus (vijf sessies van een halve dag, broodjeslunch inbegrepen) bedraagt € 650. We beperken het aantal deelnemers tot 30, snel inschrijven is dus de boodschap!

De prijs per persoon bedraagt € 585 vanaf de tweede deelnemer van dezelfde organisatie.

Klik hieronder per sessie telkens op 'meer info' voor meer details.



Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale organisatie en werking | HRMConnect".

Inschrijven

Het is enkel mogelijk om op alle sessies samen in te schrijven