Gratis voor HRMConnect-abonnees | Hoe omgaan met verschillende generaties binnen de organisatie?

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in
In de huidige, snel veranderende werkomgeving is het cruciaal om effectief samen te werken met collega's van verschillende generaties. Dit webinar is specifiek ontworpen om u de kennis en inzichten te bieden die nodig zijn voor een harmonieuze en productieve werkomgeving.  Een multigenerationele werkomgeving biedt immers een rijkdom aan perspectieven, ervaringen en ideeën. Echter, zonder de juiste inzichten en begrip, kunnen generatieverschillen tot misverstanden en conflicten leiden.
Dit webinar biedt enkele sleutels die de samenwerking tussen generaties kunnen bevorderen. 

Dit zijn de verschillende thema's:

1. Inzicht in de verschillende generaties
Het webinar start met een overzicht van de diverse generaties die momenteel op de werkvloer aanwezig zijn – de Babyboomers, Generatie X, Millennials, en Generatie Z. U krijgt inzicht in hun unieke kenmerken, waarden en levenservaringen die hun werkstijl beïnvloeden.

2. De waarden en voorkeuren van elke generatie
De lesgeefster duikt dieper in de specifieke waarden en voorkeuren van elke generatie. Bijvoorbeeld, waar Babyboomers waarde hechten aan stabiliteit en een sterke werkethiek, neigen Millennials meer naar flexibiliteit en zingeving in hun werk. Door deze nuances te begrijpen, kunt u beter communiceren en samenwerken.

3. Do's en Don'ts in het omgaan met verschillende generaties, met hierbij heel wat praktische tips.
Leer wat elke generatie aantrekt en wat afstoot. Het webinar behandelt zaken zoals communicatiestijlen, motivatietechnieken, en technologiegebruik.


Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale organisatie en werking | HRMConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Live webinars
14/06/2024 online via webinar

Live webinar

Spreker
Ann Moreels is arbeids- en organisatiepsychologe en werkt al meer dan 30 jaar in en met lokale besturen. Ze is gefocust op het versterken en inspireren van mensen in organisaties en vice versa (van organisaties via mensen). Haar motto is “kunnen werken in de breedte en diepte” inzake HRM en organisatieontwikkeling. Ze focust zich onder andere op werving, selectie, team- en persoonlijke coachings, teambegeleidingen, structuur- en cultuurbegeleidingen, managementteamondersteuning, enz. Ze is naast HR experte ook lesgever aan de KU Leuven (campus Antwerpen) en is hier onder andere bezig met hoe studenten hun communicatievaardigheden en HR-competenties kunnen versterken. Ze werkt momenteel aan een doctoraat met als focus ‘het onthalen van nieuwelingen in onze organisaties en de impact van de leidinggevende in dit proces’. Kortom: een heel leergierig, geïnteresseerd, en enthousiast iemand die graag ieders groeimindset wil stimuleren.
Datum
Vrijdag 14 juni 2024
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info

Dit live webinar vindt plaats op vrijdag 14 juni 2024 van 9.30 u. tot 11.00 u. 
De link naar de Zoom meeting wordt u apart doorgestuurd.

De presentatie krijgt u na afloop van het webinar toegestuuurd.

Opgelet: dit webinar wordt niet opgenomen.

Vragen?

U kunt uw vragen op voorhand doorsturen naar info@hrmconnect.be. De chat blijft tijdens het webinar gesloten!

Programma

09.00 u. Welkom! U kunt inloggen vanaf nu.
09.30 u. Start webinar
11.00 u. Einde van het webinar

Prijzen
Wie Prijs excl. btw Prijs incl. btw Info
Basisprijs € 61,98 € 75
GRATIS € 0 € 0 Gratis voor abonnees HRMConnect
Kies 1 of meerdere sessies