Gratis voor HRMConnect-abonnees | Hoe omgaan met verschillende generaties binnen de organisatie?

0 beschikbare sessie(s)
In de huidige, snel veranderende werkomgeving is het cruciaal om effectief samen te werken met collega's van verschillende generaties. Dit webinar is specifiek ontworpen om u de kennis en inzichten te bieden die nodig zijn voor een harmonieuze en productieve werkomgeving.  Een multigenerationele werkomgeving biedt immers een rijkdom aan perspectieven, ervaringen en ideeën. Echter, zonder de juiste inzichten en begrip, kunnen generatieverschillen tot misverstanden en conflicten leiden.
Dit webinar biedt enkele sleutels die de samenwerking tussen generaties kunnen bevorderen. 

Dit zijn de verschillende thema's:

1. Inzicht in de verschillende generaties
Het webinar start met een overzicht van de diverse generaties die momenteel op de werkvloer aanwezig zijn – de Babyboomers, Generatie X, Millennials, en Generatie Z. U krijgt inzicht in hun unieke kenmerken, waarden en levenservaringen die hun werkstijl beïnvloeden.

2. De waarden en voorkeuren van elke generatie
De lesgeefster duikt dieper in de specifieke waarden en voorkeuren van elke generatie. Bijvoorbeeld, waar Babyboomers waarde hechten aan stabiliteit en een sterke werkethiek, neigen Millennials meer naar flexibiliteit en zingeving in hun werk. Door deze nuances te begrijpen, kunt u beter communiceren en samenwerken.

3. Do's en Don'ts in het omgaan met verschillende generaties, met hierbij heel wat praktische tips.
Leer wat elke generatie aantrekt en wat afstoot. Het webinar behandelt zaken zoals communicatiestijlen, motivatietechnieken, en technologiegebruik.


Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale organisatie en werking | HRMConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies