Basisopleiding eGovFlow: module Burgerlijke stand

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in

eGovFlow is een handig digitaal loket waarmee u de burger de mogelijkheid geeft om op ieder moment van de dag attesten of uittreksels aan te vragen. Daarnaast biedt het tal van voordelen voor de dossierbehandelaars in de backoffice.

Ons doel? U gratis in slechts twee uren de nodige kennis aanreiken, zodat u als dossierbehandelaar de vele mogelijkheden van eGovFlow voor de module Burgerlijke Stand kunt benutten.

Dit webinar wordt door onze helpdesk georganiseerd, die, als eerste lijn bij problemen, voornamelijk uit ervaring spreekt. Laat u daarom door hen wegwijs maken in alle relevante functies die een dossierbehandelaar moet kennen. Hoe een aanvraag voor een akte  opstarten en behandelen? Wat kan er wel en wat kan er niet? Een blik op de aangiften. Deze opleiding geeft u alles wat u moet weten om het onderste uit de kan te halen, voorzien van praktische tips and tricks.

Dit is zowel een basisopleiding voor nieuwelingen, als een opfrissingscursus voor meer ervaren medewerkers. Bekijk eGovFlow vanuit een nieuw perspectief en leer wat eventueel efficiënter kan!

Of misschien wil u de andere deelnemers wel inspireren? Wij geven u daarom de kans om vragen te stellen en feedback te geven door dit webinar met een gezellige en interactieve Q&A af te sluiten.

Twijfel dus niet en schrijf u in!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Live webinars
18/06/2024 online via webinar

GRATIS live webinar

Sprekers
Team eGovFlow
Datum
Dinsdag 18 juni 2024
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info

Dit live webinar vindt plaats op dinsdag 18 juni 2024 van 10.00 tot 12.00 u. Inloggen kan een kwartiertje op voorhand. De Zoom link wordt u tijdig doorgestuurd.

Dit webinar zal opgenomen worden! Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem, schrijf u alvast in, de opname zal nadien beschikbaar zijn in de eGovFlow Academy, na anonimisering van de persoonsgegevens.

Praktische info:

  • Tijdens de plenaire gedeeltes vragen we om uw geluid standaard uit te zetten.
  • Hebt u vragen? Dan kan u die stellen in de chat. Die worden tussendoor of uiterlijk aan het eind van het webinar behandeld. Hebt u een dringende vraag of een opmerking? Gebruik dan 'hand opsteken', en de spreker zal u het woord geven.  
  • Het zou de spreker en uw collega's ook helpen indien u uw schermnaam (via de ‘…’ in uw eigen videobeeld) aanpast zodat die de naam van uw bestuur bevat. 


Ondervindt u problemen tijdens het inloggen of hebt u een andere vraag of suggestie? Laat het ons weten op helpdesk@egovflow.be, of via het nummer 050 67 14 38.
Wij helpen u graag verder.

Programma

10.00 u.: Inleiding

10.10 u.: Akten Burgelijke stand

  • via Frontend
  • via derde
  • via Backoffice

11.00 u.: Aangiften

11.45 u.: Vragen & antwoorden

12.00 u.: Einde

Kies 1 of meerdere sessies