Basisopleiding eSignFlow | Dossierbehandelaar

0 beschikbare sessie(s)

eSignFlow is veel meer dan een digitaal ondertekenplatform. Het is een product dat we constant verder blijven ontwikkelen, afgetoetst aan de noden van onze klanten.

Ons doel? U in slechts twee uur de nodige kennis aanreiken, waarmee u als dossierbehandelaar de dossiers en de dossier(groep)soorten zult kunnen onderscheiden!

Dit webinar wordt door onze helpdesk georganiseerd, die, als eerste lijn bij problemen, voornamelijk uit ervaring spreekt. Laat u daarom door hen wegwijs maken in alle relevante functies die een dossierbehandelaar moet kennen. Hoe zit het met de bulkuploader? Wat kan er wel en wat kan er niet? Per post verzenden? Deze opleiding geeft u alles wat u moet weten om het onderste uit de kan te halen, voorzien van praktische tips and tricks.

Daarnaast staan we ook even stil bij enkele nieuwe modules zoals stafmedewerkersrol, dossiercommunicatie & -annotatie alsook SFTP-bestemmingen.

Dit is zowel een basisopleiding voor nieuwelingen, als een opfrissingscursus voor meer ervaren medewerkers. Bekijk eSignFlow vanuit een nieuw perspectief en leer wat eventueel efficiënter kan!

Of misschien wil u de andere deelnemers wel inspireren? Wij geven u daarom de kans om vragen te stellen en feedback te geven door dit webinar met een gezellige en interactieve Q&A af te sluiten.

Twijfel dus niet en schrijf u in!

 

OPGELET:
Dit webinar is momenteel volzet!
Wij kijken spoedig voor een nieuwe datum en zullen die dan communiceren!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Live webinars
30/05/2024 online via webinar

GRATIS live webinar

Sprekers
Team eSignFlow
Datum
Donderdag 30 mei 2024
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info

Dit live webinar vindt plaats op donderdag 30 mei 2024 van 10.00 tot 12.00 u. Inloggen kan een kwartiertje op voorhand. De Zoom link wordt u tijdig doorgestuurd.

Dit webinar zal opgenomen worden! Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem, schrijf u alvast in, de opname zal nadien beschikbaar zijn in de eSignFlow Academy, na anonimisering van de persoonsgegevens.

Praktische info:

  • Tijdens de plenaire gedeeltes vragen we om uw geluid standaard uit te zetten.
  • Hebt u vragen? Dan kan u die stellen in de chat. Die worden tussendoor of uiterlijk aan het eind van het webinar behandeld. Hebt u een dringende vraag of een opmerking? Gebruik dan 'hand opsteken', en de spreker zal u het woord geven.  
  • Het zou de spreker en uw collega's ook helpen indien u uw schermnaam (via de ‘…’ in uw eigen videobeeld) aanpast zodat die de naam van uw bestuur bevat. 


Ondervindt u problemen tijdens het inloggen of hebt u een andere vraag of suggestie? Laat het ons weten op helpdesk@esignflow.be, of via het nummer 050 67 14 38.
Wij helpen u graag verder.

 

OPGELET:
Dit webinar is momenteel volzet!
Wij kijken spoedig voor een nieuwe datum en zullen die dan communiceren!

Programma

10.00 u.: Inleiding

10.10 u.: Verschillende mogelijkheden om documenten op te laden

  • In eSignFlow
  • Via printer
  • Via API
  • Via Bulkuploader

10.30 u.: Bulkuploader

10.50 u.: Signataire, historiek, per post verzenden

11.10u.: Nieuwe modules in eSignFlow

  • Stafmedewerkersrol
  • Dossiercommunicatie & -annotatie
  • SFTP-bestemmingen

11.30 u.: Vragen & antwoorden

12.00u.: Einde

Kies 1 of meerdere sessies