Inspiratiesessie Subsidiemanager, hét ontbrekende puzzelstuk in uw subsidiebeleid

GRATIS webinar
0 beschikbare sessie(s)

Uw subsidiebeleid naar een hoger niveau tillen? Dat kan met Subsidiemanager! Deze softwaretool helpt u subsidies makkelijk te vinden en beter te beheren op basis van uw voorkeuren en geografische ligging.

De vier hoofdfunctionaliteiten helpen u op weg in het subsidielandschap:

  • De subsidiezoeker is een continu bijgewerkte lijst van subsidiefiches waarin u relevante subsidies op alle niveaus vindt (provinciaal, gewestelijk, federaal, Europees en privé).
  • Subsidies vlot beheren en opvolgen? Dat kan in de dossiers. Verschillende facetten zoals een planning met deadlines, financiële stromen en andere gegevens worden nauwgezet bijgehouden.
  • De kennisbank bundelt trends, nieuwtjes, artikelen en cases. We bundelen hier Europese programma’s op een overzichtelijke manier.
  • De rapportage geeft een geautomatiseerd overzicht van de subsidiedossiers over uw bestuur heen.

Deze gebruiksvriendelijke tool bespaart u tijd en brengt expertise op een efficiënte manier tot bij u. Een team van subsidiologen vertaalt dagelijks de evoluties in het subsidielandschap naar begrijpbare subsidiefiches. De experten zijn ook beschikbaar voor ondersteuning.

Kan u niet geloven dat één tool dit allemaal kan? Kom dan tijdens dit webinar luisteren naar Mary-Ann Smits, Subsidie-adviseur bij Stad Hasselt, die haar ervaringen met Subsidiemanager deelt.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen subsidienieuws? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Subsidies".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies