Actualia gemeentebelastingen

0 beschikbare sessie(s)

Er is altijd beweging in het expertisedomein van gemeentebelastingen. Daarom is het belangrijk voor de financiële diensten binnen lokale besturen, om steeds op de hoogte te zijn van de meest recente nieuwe inzichten en evoluties over dit topic. Tijdens de opleidingsdag Actualia Gemeentebelastingen wordt een vinger aan de pols gehouden over het brede thema. Mr. Bart Engelen (Antaxius Advocaten), advocaat gespecialiseerd in lokale en regionale belastingen, maar ook vast expert binnen FinConnect, neemt op gebalde maar grondige wijze enkele specifieke actuele topics inzake gemeentebelastingen door.

 Volgende thema’s zullen die dag aan bod komen:

  • De bekendmaking en inwerkingtreding van lokale belastingreglementen
  • De vestiging en invordering van lokale belastingen
  • De groene taxshift op lokaal niveau
  • Belastingen op leegstaande woningen en gebouwen – de belastingen op tweede verblijven en de belasting op de verspreiding van ongeadresseerd drukwerk en gelijkgestelde producten

De opleiding is aanbevolen voor elke medewerker van het lokaal bestuur die betrokken is bij het vestigen en invorderen van gemeentebelastingen.

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale financiën | FinConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies