De onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking ontleed

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in

De onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking is een plaatsingsprocedure waarbij u zelf een aantal ondernemers selecteert en hen uitnodigt om een offerte in te dienen. Deze procedure is echter wel aan enkele regels gebonden. En wist u dat er vanaf september 2023 nog een aantal nieuwe regels bij komen? Maak kennis met het wettelijk kader van deze plaatsingsprocedure en ga aan de slag met de praktische tips die u worden aangeboden.

Deze thema's komen aan bod tijdens dit webinar:

  • Wettelijk kader dat van toepassing is
  • De basisbegrippen
  • De fases van de procedure
  • Waarover onderhandelen?
  • Tips en valkuilen
Ook te ontdekken:

Live webinar 3/10/2023 | Kennismaking met het nieuwe platform e-Procurement

Bent u op zoek naar een goede manier om meer kennis over de materie overheidsopdrachten in uw organisatie te brengen? Ontdek de e-learning Wegwijs in de overheidsopdrachten.

Als abonnee op deze e-learning geniet u bovendien 50% korting op beide live webinars 'Kennismaking met het nieuwe platform e-Procurement' en 'De onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking ontleed'. 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Welzijn en Zorg | VIEWZ".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Live webinars
17/10/2023 online via webinar

Live webinar

Spreker
Kim Bosman is verantwoordelijk voor de aankoopdienst van Zorgpunt Waasland en bestuurslid van de Vlaamse Vereniging van Aankoopmanagers in Verzorgingsinstellingen. Vanuit eerdere functies is ze eveneens goed vertrouwd met zowel de werking van een lokaal bestuur als van een ziekenhuis. Reeds 20 jaar is ze actief bezig met overheidsopdrachten en een 10-tal jaar geleden introduceerde ze het gebruik van e-Procurement in haar dagdagelijkse werking. Ondertussen is zij bijna 10 jaar geaccrediteerd opleider voor “e-Procurement” en introduceerde ze al vele collega’s.
Datum
Dinsdag 17 oktober 2023
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info
Live webinar

Deze opleiding in de vorm van een live webinar gaat door op dinsdag 17 oktober 2023, van 10.00 - 12.00 u. De link naar de Zoom meeting wordt u apart doorgestuurd. 

Doelgroep

Dit webinar richt zich tot medewerkers van zorgvoorzieningen, lokale besturen en politiezones. Hierbij verwachten we van de deelnemers dat ze een basiskennis van de wetgeving overheidsopdrachten hebben. 

Vragen?

Heeft u specifieke vragen voor de lesgever? Dan mag u ons die zeker op voorhand (of achteraf) doorsturen via info@viewzinspiratie.be. Vragen tijdens het live webinar kunnen via de chat of via live vraagstelling.

Beperkt aantal deelnemers

Het aantal deelnemers is beperkt tot 30 om de interactiviteit te bevorderen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Programma

Deze thema's komen aan bod tijdens dit webinar:

  • Wettelijk kader dat van toepassing is
  • De basisbegrippen
  • De fases van de procedure
  • Waarover onderhandelen?
  • Tips en valkuilen
Prijzen
Deze prijzen zijn incl. btw en digitale documentatiemap. Betaling na ontvangst factuur.
Wie Prijs incl. btw Info
Basisprijs € 125
Kortingsprijs € 112,5 Kortingsprijs voor VVAV-leden
Kortingsprijs € 62,5 Korting voor abonnees op de e-learning Overheidsopdrachten
Kies 1 of meerdere sessies