GRATIS webinar “Rapporteren vanuit Subsidiemanager met Excel en/of Power BI”

Exclusief voor klanten van Subsidiemanager
0 beschikbare sessie(s)

Subsidiemanager kan u met heel veel zaken helpen zoals het vinden van subsidies en het werken met deadlines. Maar door Subsidiemanager kan u ook veel beter overzicht krijgen van uw lopende dossiers en inzicht krijgen in de inhoud van de dossiers. Omdat niet iedereen altijd de tijd heeft om een volledig dashboard uit te werken willen we u hiermee graag helpen.

We hebben een specialist van stad Gent bereid gevonden zijn kennis te delen. Hij legt uit hoe u van de export die u automatisch genereert uit Subsidiemanager een dashboard in Excel en/of Power BI kan opzetten waardoor u inzicht krijgt in de belangrijkste parameters van uw dossiers. We maken hierbij een combinatie van kwantitatieve en kwalitatieve gegevens.

Concreet bestaat dit webinar uit het opzetten van een dashboard in Excel en voor wie wil in Power BI. Dit is een eenmalige tijdsinvestering die we samen doen en daarna kan u uw dashboard telkens updaten in een paar muisklikken. Achteraf ontvangt u het dashboard waar u zelf mee aan de slag kan!

Dit webinar is gratis en exclusief voor klanten van Subsidiemanager.

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies