De aanpassing van het meerjarenplan (MJP) in 2023

Enkele concrete lessen en tips
0 beschikbare sessie(s)

Ook in 2023 staan lokale besturen voor de opdracht om hun meerjarenplan (MJP) kritisch te bekijken en de nodige aanpassingen te doen. Waar dat in het verleden vaak een formaliteit was, is het de voorbije jaren een zwaardere opdracht geworden. Tal van externe factoren zorgen ervoor dat de aanpassing van het MJP vaak moeilijk is.

Peter Vanmechelen, financieel directeur Zoutleeuw, heeft de oefening de voorbije jaren ook gedaan met zijn bestuur en collega’s. Een ook dit jaar gaat hij de uitdaging aan. Vanuit zijn ervaring brengt hij in dit webinar enkele concrete lessen naar voor. In Zoutleeuw heeft hij heel wat waardevolle tips & tricks verzameld die hij graag wil delen met collega’s. Uitdagende tijden bieden altijd waardevolle lessen en kansen om de zaken naar de toekomst toe anders aan te pakken. En zelfs mogelijke opportuniteiten. De lessen zijn heel concreet voor de resterende beleidsperiode, maar kijken ook al wat verder naar de langere termijn.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale financiën | FinConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies