Basisopleiding eGovFlow: module Strafregister

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in

Kosteloos straffer worden in de module Strafregister van eGovflow? Da’s straf! En toevallig waar deze opleiding om gaat.

Ons doel? U in slechts anderhalf uur (en zeiden we al kosteloos?) de nodige kennis aanreiken, waarmee u het leven voor zowel uzelf, als voor de burger aanzienlijk makkelijker zult kunnen maken!

Dit webinar wordt door onze helpdesk georganiseerd, die, als eerste lijn bij problemen, voornamelijk uit ervaring spreekt. Laat u daarom door hen wegwijs maken in alle relevante aspecten van een aanvraag van een uittreksel uit het strafregister. Naast de basics nemen we ook enkele special cases onder de loep, allemaal voorzien van praktische tips and tricks.

Zowel een basisopleiding voor nieuwelingen, als een opfrissingscursus voor veteranen: we hebben voor ieder wat wils! Bekijk eGovFlow vanuit een nieuw perspectief en ontdoe uzelf op die manier van slechte gewoontes …

... of deel net uw goede gewoontes met ons en verrijk anderen met uw kennis! Wij geven u daarom de kans om vragen te stellen en feedback te geven door dit webinar met een gezellige en interactieve Q&A af te sluiten.

Twijfel dus niet en schrijf u in!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Live webinars
08/06/2023 online via webinar

GRATIS live webinar

Sprekers
Team eGovFlow
Datum
Donderdag 08 juni 2023
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info

Dit live webinar vindt plaats op donderdag 8 juni 2023 van 10.30 tot 12.00 u. Inloggen kan een kwartiertje op voorhand. De Zoom link wordt u tijdig doorgestuurd.

Dit webinar zal opgenomen worden! Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem, schrijf u alvast in, de opname zal nadien beschikbaar zijn in de eGovFlow Academy. Dit zal het geval zijn maximum één week na het webinar, na anonimisering van de persoonsgegevens.

Praktische info:

  • Tijdens de plenaire gedeeltes vragen we om uw geluid standaard uit te zetten.
  • Hebt u vragen? Dan kan u die stellen in de chat. Die worden tussendoor of uiterlijk aan het eind van het webinar behandeld. Hebt u een dringende vraag of een opmerking? Gebruik dan 'hand opsteken', en de spreker zal u het woord geven.  
  • Het zou de spreker en uw collega's ook helpen indien u uw schermnaam (via de ‘…’ in uw eigen videobeeld) aanpast zodat die de naam van uw bestuur bevat. 


Ondervindt u problemen tijdens het inloggen of hebt u een andere vraag of suggestie? Laat het ons weten op helpdesk@egovflow.be, of via het nummer 050 67 14 38.
Wij helpen u graag verder.

Programma

10.30 u.: Inleiding

10.40 u.: Duiding omtrent module strafregister:

  • aanvraag
  • model 596.2
  • wachten op CSR
  • foutmelding

11.40 u.: Vragen & antwoorden

12.00 u.: Einde

Kies 1 of meerdere sessies