Basisopleiding eGovFlow: module Strafregister

0 beschikbare sessie(s)

Kosteloos straffer worden in de module Strafregister van eGovflow? Da’s straf! En toevallig waar deze opleiding om gaat.

Ons doel? U in slechts anderhalf uur (en zeiden we al kosteloos?) de nodige kennis aanreiken, waarmee u het leven voor zowel uzelf, als voor de burger aanzienlijk makkelijker zult kunnen maken!

Dit webinar wordt door onze helpdesk georganiseerd, die, als eerste lijn bij problemen, voornamelijk uit ervaring spreekt. Laat u daarom door hen wegwijs maken in alle relevante aspecten van een aanvraag van een uittreksel uit het strafregister. Naast de basics nemen we ook enkele special cases onder de loep, allemaal voorzien van praktische tips and tricks.

Zowel een basisopleiding voor nieuwelingen, als een opfrissingscursus voor veteranen: we hebben voor ieder wat wils! Bekijk eGovFlow vanuit een nieuw perspectief en ontdoe uzelf op die manier van slechte gewoontes …

... of deel net uw goede gewoontes met ons en verrijk anderen met uw kennis! Wij geven u daarom de kans om vragen te stellen en feedback te geven door dit webinar met een gezellige en interactieve Q&A af te sluiten.

Twijfel dus niet en schrijf u in!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies