Basisopleiding eGovFlow: module Bevolking

0 beschikbare sessie(s)

Goede knowhow is onmisbaar om het beste uit eGovFlow te halen. Daarom staan we in dit webinar stil bij de module Bevolking.

Ons doel? U in slechts twee uren en kosteloos de nodige kennis aanreiken, waarmee u het leven voor zowel uzelf, als voor de burger aanzienlijk makkelijker zult kunnen maken!

Dit webinar wordt door onze helpdesk georganiseerd, die, als eerste lijn bij problemen, voornamelijk uit ervaring spreekt. Laat u daarom door hen wegwijs maken in alle relevante aspecten van een aanvraag van een bevolkingsattest. Naast de basics overlopen we ook enkele special cases, allemaal voorzien van praktische tips and tricks.

Dit is dus zowel een basisopleiding voor nieuwelingen, als een opfrissingscursus voor de veteranen. Bekijk eGovFlow vanuit een nieuw perspectief en ontdoe uzelf op die manier van slechte gewoontes …

Of deel net uw goede gewoontes met ons en verrijk anderen met uw kennis! Wij geven u daarom de kans om vragen te stellen en feedback te geven door dit webinar met een gezellige en interactieve Q&A af te sluiten.

Twijfel dus niet en verrijk uw kennis!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies