Verkiezingen 2024 | opleidingscyclus NAMIDDAG

Twee verkiezingen in één kalenderjaar: een goede voorbereiding is alles!
0 beschikbare sessie(s)

In 2024 worden in België maar liefst twee verkiezingen georganiseerd. Een serieuze uitdaging voor veel lokale besturen!

Traditiegetrouw kunt u op Vanden Broele rekenen voor ondersteuning en begeleiding bij de organisatie van die verkiezingen. Zo organiseren we onder meer een volledige opleidingscyclus Verkiezingen zodat we u en uw collega's maximaal kunnen voorbereiden. Deze cyclus is gericht op medewerkers die voor de eerste keer (mee) de verkiezingen organiseren in hun stad of gemeente, als op medewerkers die hier al enige ervaring mee hebben.

Aan de hand van een praktijkgerichte aanpak wordt u klaargestoomd om de beide verkiezingen van 2024 in goede banen te leiden. De lesgevers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het organiseren van verkiezingen. Zowel de traditionele stemming op papier, als het digitale stemmen komen aan bod tijdens de cyclus.

De cyclus is gespreid over verschillende momenten en bestaat uit vier sessies: 

  • SESSIE 1: een klassikale opleiding in mei/juni 2023 (losse prijs € 165) 
  • SESSIE 2:een live webinar in september 2023 (losse prijs € 75)
  • SESSIE 3:een klassikale opleiding in januari 2024 (losse prijs € 165)
  • SESSIE 4:een online traject in mei 2024 (losse prijs € 75)

Schrijft u in voor deze cyclus, dan betaalt u voor de eerste drie sessies en krijgt u de vierde (het online traject) gratis aangeboden. Het is voorlopig niet mogelijk om in te schrijven voor losse sessies.

PRIJS

De basisprijs voor de volledige cyclus bedraagt € 405. Bent u abonnee op OranjeConnect 4-in-1, dan geniet u 10 % korting en betaalt u slechts € 366. 

Noot: deze opleiding is uitsluitend geschikt voor de beoogde doelgroep: werknemers bij lokale besturen en federale overheidsdiensten (FOD Justitie, FOD Binnenlandse Zaken, FOD Buitenlandse zaken, …).
Dank voor uw begrip hiervoor!

Kies hieronder telkens welk moment/welke locatie u het best past bij elk van de vier sessies (ook het gratis online traject (=webinar on demand) dient u aan te vinken).

Het is dus noodzakelijk in totaal vier vakjes aan te vinken, alleen zo bent u ingeschreven voor de volledige cyclus.

 

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies