Verkiezingen 2024 | opleidingscyclus VOORMIDDAG

Twee verkiezingen in één kalenderjaar: een goede voorbereiding is alles!
0 beschikbare sessie(s)

In 2024 worden in België maar liefst twee verkiezingen georganiseerd. Een serieuze uitdaging voor veel lokale besturen!

Traditiegetrouw kunt u op Vanden Broele rekenen voor ondersteuning en begeleiding bij de organisatie van die verkiezingen. Zo organiseren we onder meer een volledige opleidingscyclus Verkiezingen zodat we u en uw collega's maximaal kunnen voorbereiden. Deze cyclus is gericht op medewerkers die voor de eerste keer (mee) de verkiezingen organiseren in hun stad of gemeente, als op medewerkers die hier al enige ervaring mee hebben.

Aan de hand van een praktijkgerichte aanpak wordt u klaargestoomd om de beide verkiezingen van 2024 in goede banen te leiden. De lesgevers kunnen bogen op een jarenlange ervaring in het organiseren van verkiezingen. Zowel de traditionele stemming op papier, als het digitale stemmen komen aan bod tijdens de cyclus.

De cyclus is gespreid over verschillende momenten en bestaat uit vier sessies: 

  • SESSIE 1: een klassikale opleiding in mei/juni 2023 (losse prijs € 165) 
  • SESSIE 2:een live webinar in september 2023 (losse prijs € 75)
  • SESSIE 3:een klassikale opleiding in januari 2024 (losse prijs € 165)
  • SESSIE 4:een online traject in mei 2024 (losse prijs € 75)

Schrijft u in voor deze cyclus, dan betaalt u voor de eerste drie sessies en krijgt u de vierde (het online traject) gratis aangeboden. Het is voorlopig niet mogelijk om in te schrijven voor losse sessies.

PRIJS

De basisprijs voor de volledige cyclus bedraagt € 405. Bent u abonnee op OranjeConnect 4-in-1, dan geniet u 10 % korting en betaalt u slechts € 366. 

Noot: deze opleiding is uitsluitend geschikt voor de beoogde doelgroep: werknemers bij lokale besturen en federale overheidsdiensten (FOD Justitie, FOD Binnenlandse Zaken, FOD Buitenlandse zaken, …).
Dank voor uw begrip hiervoor!

Kies hieronder telkens welk moment/welke locatie u het best past bij elk van de vier sessies (ook het gratis online traject (=webinar on demand) dient u aan te vinken).

Het is dus noodzakelijk in totaal vier vakjes aan te vinken, alleen zo bent u ingeschreven voor de volledige cyclus.

 

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Webinars on demand
15/05/2024 online via webinar

Focus op gemeente- en provincieraadsverkiezingen | Online traject SESSIE 4

Sprekers
Inge Vercammen is deskundige Burgerzaken bij het stadsbestuur van Herentals.
Bruno Van der Elst Team verkiezingen bij Vanden Broele
Datum
Woensdag 15 mei 2024
Locatie
Online (webinar on demand)

online via webinar
Praktische info

Op zondag 13 oktober trekken we naar de stembus voor nieuwe gemeenteraden, districtsraden en provincieraden. Veel van de voorbereidende taken zijn een herneming van de verkiezing in mei.

Daarentegen heeft het decreet ter versterking van de lokale democratie een aantal ingrijpende wijzigingen doorgevoerd. De afschaffing van de opkomstplicht is daar één van. In deze e-learning wordt de impact op de gemeentelijke werking besproken, als onderdeel van de taken vóór, op en na de verkiezingsdag.

U kan op eigen tempo de e-learning doorlopen. Deze is beschikbaar vanaf woensdag 15 mei 2024 t.e.m. donderdag 31 oktober. 

Deze opleiding is gericht op zowel beginners als gevorderden.

Programma

Dit webinar on demand is opgevat als een online leertraject dat u op uw eigen tempo kunt doorlopen. Het is beschikbaar vanaf woensdag 15 mei 2024 tot en met donderdag 31 oktober 2024. Zo heeft u ruim de tijd om dit traject te doorlopen, op een moment dat u zelf kiest.

De activatielink naar het online leertraject krijgt u op woensdag 15 mei 2024 per mail toegestuurd.

Prijzen
Prijzen incl. btw. Betaling na ontvangst factuur.
Wie Prijs excl. btw Prijs incl. btw Info
Basisprijs cyclus € 334,71 € 405 De opleidingscyclus bestaat uit 2 fysieke opleidingen, 1 live webinar en 1 gratis online traject.
Kortingsprijs cyclus € 302,48 € 366 De opleidingscyclus bestaat uit 2 fysieke opleidingen, 1 live webinar en 1 gratis online traject. OranjeConnect 4-in-1 klanten krijgen 10 % korting.
Kies 1 of meerdere sessies