Webinarreeks | Skills om moeilijke gesprekken te voeren als leidinggevende in een organisatie

0 beschikbare sessie(s)

Werken in een professionele context betekent ook altijd werken met mensen. Waar mensen samenwerken is er steeds kans op frictie en weerstand.

Elke leidinggevende moet in die zin steeds de vinger aan de pols houden om in elke context belangrijke, coachende en/of moeilijke gesprekken te kunnen aangaan (met diverse types van medewerkers).

Deze webinarreeks gaat dieper in op verschillende perspectieven waarbij het voeren van een gesprek in soms moeilijke omstandigheden noodzakelijk is.  Vanuit de verschillende sessies binnen deze reeks worden er verschillende handvatten aangereikt waardoor leidinggevenden met meer vertrouwen en gesterkte vaardigheden deze situaties kunnen aanpakken.   We gaan ook telkens heel sterk met elkaar in gesprek en – naast de trainer – worden er onderling ook tips & hints uitgewisseld.

Heel boeiend, leerrijk en zeker ook een fantastisch digitaal netwerkmoment.

Klik hieronder op 'Meer info' voor gedetailleerde informatie over elke sessie. Inschrijven voor de volledige reeks is aangeraden, maar hoeft niet.  

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale organisatie en werking | MATConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies