Debiteurenbeheer van lokale besturen | Programma 2023-2024 | Live webinars

0 beschikbare sessie(s)

Recent staat de koopkracht van veel gezinnen onder grote druk ingevolge de ongeziene stijging van de levensduurte. Voor lokale besturen zal dit voelbaar zijn op twee manieren: het aantal mensen dat terugvalt op steun van het OCMW zal toenemen, maar ook het aantal mensen dat hun “factuur” niet tijdig zal kunnen betalen zal eveneens toenemen. Meer dan ooit zal een goed georganiseerd debiteurenbeheer noodzakelijk zijn om als lokaal bestuur efficiënt te kunnen blijven werken.

De workshops debiteurenbeheer van Vanden Broele reiken hier de nodige handvatten aan: ze werden ontwikkeld om de financieel directeur en haar of zijn team op praktische wijze te ondersteunen bij het uitwerken van het debiteurenbeheer.

De workshops zijn erop gericht om u – in beknopte sessies van een halve dag – volledig in te lichten over een specifiek onderdeel van het debiteurenbeheer. Bij de workshops krijgt u, naast de nodige tips & tricks, ook modellen en sjablonen. Om de interactie te bevorderen, is het aantal deelnemers per workshop beperkt tot 25.

De prijs voor één workshop bedraagt € 199. Meer info over de afzonderlijke sessies vindt u hieronder.

 

Dit zeiden de deelnemers over spreker Wilfried Horemans:

“Iedereen kon concrete situaties voorleggen en kreeg een antwoord”
“De verschillende praktijkgerichte opleidingen hebben me een overzicht gegeven van de verschillende domeinen binnen het debiteurenbeheer. Dit was weeral een boeiende interactieve cursus”

 

INHOUSE?
Wilt u deze opleiding liever inhouse organiseren? Dat kan! Vraag een offerte op maat via info@finconnect.be.


Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale financiën | FinConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies