Masterclass Deskundige begeleiding in een kwaliteitsvolle ouderenzorg | 2023

0 beschikbare sessie(s)

Werken in ouderenzorg is onvoorstelbaar gevarieerd. Meer dan ooit worden ouderen geconfronteerd met moeilijkheden, kleine of grote beperkingen en verlieservaringen. Ze ervaren hierbij nood aan ondersteuning op mentaal, lichamelijk, sociaal en existentieel vlak en trachten de film van hun leven te verwerken.

Als zorgprofessional in de ouderenzorg, is het uitermate belangrijk om voldoende kennis en inzicht in de leefwereld van ouderen en hun problematiek te verkrijgen om een kwaliteitsvolle zorg te kunnen aanbieden. In deze masterclass nemen vijf experten u mee in actuele thema’s die de hedendaagse ouderenzorg domineren. Onder de deskundige begeleiding van Lies Van Assche en Luc Van de Ven, wordt theorie aan praktijk gekoppeld en kunnen ervaringen door middel van reflectie-opdrachten en intervisie uitgewisseld worden.

De prijs voor de volledige masterclass (vijf sessies van een halve dag, lunch inbegrepen) bedraagt € 850. Schrijft u in met vijf of meer collega's van dezelfde organisatie, dan geniet u 10 % korting op de totaalprijs.

Klik hieronder per sessie telkens op 'meer info' voor meer details.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Welzijn en Zorg | VIEWZ".

Inschrijven

Het is enkel mogelijk om op alle sessies samen in te schrijven