Integriteit, het wordt tijd!

0 beschikbare sessie(s)

De Circle of Police Leadership en Vanden Broele slaan de handen in elkaar om integriteit in de kijker te zetten. Het wordt tijd dat integriteit niet langer als een vies beest of een duivel wordt ervaren, of waar amper iemand iets luidop over wilt zeggen of durft schrijven. Het wordt tijd voor integriteit!

Integriteit is actueler dan ooit met recente artikels in de media. Het belangt elke overheidsorganisatie aan. Redenen genoeg voor een leerrijke studiedag, bestemd voor de leden van de geïntegreerde politie.

Deze studiedag heeft als doel de leidinggevende kennis te laten maken met de (on)bestaande werkinstrumenten op het vlak van integriteit. Vanuit diverse ooghoeken geven experten uit de academische wereld, de geïntegreerde politie, de controleorganen en de federale ministeries hun kijk op het containerbegrip integriteit. Deze deskundigen delen hun inzichten en ervaringen met beleidsinstrumenten zodat de deelnemers de gelegenheid hebben om met concrete handvaten in de eigen organisatie aan de slag te gaan, rekening houdende met de diverse valkuilen waarop de experten hen zullen attent maken.

De CPL en Vanden Broele zorgen ervoor dat u integriteit zal omarmen op het einde
van de studiedag! Want dat wordt tijd!Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Politie | BlueConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies