Debiteurenbeheer: Invorderen voor lokale besturen

0 beschikbare sessie(s)

Weet wat een lokaal bestuur van u verwacht

Sinds enkele jaren zijn de gemeente en het OCMW (samen aangeduid als “lokaal bestuur”) feitelijk geïntegreerd, zeker voor wat betreft hun debiteurenbeheer. Een lokaal bestuur is wettelijk verplicht de wetgeving overheidsopdrachten toe te passen voor de samenwerking met een gerechtsdeurwaarder. 
Deze opleiding schept duidelijkheid over de verwachtingen die lokale besturen hebben ten aanzien van hun
gerechtsdeurwaarder. 


Speel maximaal in op de vragen van het lokaal bestuur

Op basis van prijs kan u als deurwaarder het verschil niet maken omdat u werkt met opgelegde tarieven. U zal een lokaal bestuur dus op een andere manier moeten overtuigen om met u samen te werken, namelijk door de service die u hen aanbiedt. Lokale besturen zijn gevoelig voor een proactieve en klantvriendelijke
aanpak. Ze verwachten dat u hen een kostenbesparend plan van aanleg voorlegt en dat u de debiteuren op de juiste manier benadert. Voorts staan een vlotte communicatie en snelle en efficiënte afhandeling van dossiers hoog op de prioriteitenlijst.

Docent Wilfried Horemans (manager debiteurenbeheer van de stad en OCMW Antwerpen) geeft u een uniek inzicht in de verwachtingen die lokale besturen hebben voor hun samenwerking met gerechtsdeurwaarders.

INHOUSE?
Wilt u deze opleiding liever inhouse organiseren? Dat kan! Vraag een offerte op maat via info@finconnect.be.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale financiën | FinConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies