Overheidsopdrachten (tweedaagse basisopleiding)

Een introductie vanuit de praktijk
0 beschikbare sessie(s)

Openbare besturen besteden omvangrijke budgetten aan overheidsopdrachten. Door hun belang hebben ze een grote impact op de hele organisatie van de lokale administraties. Het is belangrijk dat iedereen minstens weet waar het bij overheidsopdrachten om draait.

De regelgeving praktisch bekeken

En ja, het is een complexe regelgeving, maar tijdens deze basisopleiding maakt u op een “luchtige” wijze kennis met de essentiële begrippen, procedures, … Dit alles in het kader van de wetgeving van 2017 en de aanpassingen ingevolge het KB van 15 april 2018. Marc De Caster bespreekt uiteraard de meest recente regelgeving, inclusief de nieuwe Europese drempels vanaf 1/1/2022. Kortom, de perfecte kennismaking met de theorie, doorspekt met praktische voorbeelden.

Leer meedenken in het proces van overheidsopdrachten

Om voldoende tijd te besteden aan de diverse topics wordt de basisopleiding gespreid over twee dagen. Zo krijgt u de kans om een complete basiskennis inzake overheidsopdrachten te vergaren en helemaal mee te zijn met de vigerende wetgeving.

Hebt u al meer ervaring met deze materie? Dan vormt deze opleiding de ideale opfrissing in het kader van de nieuwe regelgeving.

Ideaal als introductie of opfrissing

Deze opleiding is ideaal voor professionals die geen of weinig achtergrondkennis hebben inzake overheidsopdrachten. Ook voor professionals mét achtergrondkennis is deze opleiding een aanrader als zij hun kennis willen opfrissen en mee willen zijn met de meest recente evoluties.

Deelnemers over deze opleiding:
“De opleiding van Marc werkt heel motiverend.”
“Marc De Caster is erin geslaagd om een zeer droge en moeilijke
materie toch op een ludieke wijze over te brengen.”
“Top.”

 

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokale financiën | FinConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies