Subsidies zoeken, vinden en beheren voor dienstverlening rond personen met een beperking

Een praktijkgerichte opleiding op maat van uw sector
0 beschikbare sessie(s)

Kent en gebruikt uw organisatie nog niet alle subsidiekanalen die er binnen uw sector beschikbaar zijn? Wilt u nadenken over hoe u binnen uw organisatie subsidies kunt detecteren, vinden en beheren? Zoekt u naar extra subsidiemiddelen om specifieke projecten, ambities of activiteiten gefinancierd te krijgen?

Glenn Weyers (expert in subsidies voor de socialprofitsector bij Adjuvant) zal tijdens deze opleiding bovenstaande vragen beantwoorden. Hij zal uw organisatie kaders, handvaten en concrete tips geven om het gebruik van projectsubsidies te optimaliseren en uw subsidie-inkomsten te doen stijgen.

Nadat hij u de weg wijst in het uitgebreide en diverse subsidielandschap, zal Glenn u meenemen op subsidiezoektocht. Vervolgens toont hij aan op welke manier u uw subsidiemanagement kunt versterken en uw subsidiekansen vergroten. Om de daad bij het woord te voegen deelt een organisatie uit de dienstverlening rond personen met een beperking haar eigen ervaringen. Tot slot gaat Glenn samen met u aan de slag om uw organisatie subsidie-actief te maken.

Deze opleiding is specifiek en exclusief gericht op organisaties die zich inzetten voor personen met een beperking, waardoor ze op maat van uw sector en organisatie is.

Werkt u in de sociale economie? Dan volgt u beter deze opleiding, perfect op maat van uw organisatie!

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Subsidiemanager Zorg en Welzijn".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies