Subsidies zoeken, vinden en beheren in de sociale economie

Een praktijkgerichte opleiding op maat van uw sector
0 beschikbare sessie(s)

Kent en gebruikt uw organisatie nog niet alle subsidiekanalen die er binnen uw sector beschikbaar zijn? Wilt u nadenken over hoe u binnen uw organisatie subsidies kunt detecteren, vinden en beheren? Zoekt u naar extra subsidiemiddelen om specifieke projecten, ambities of activiteiten gefinancierd te krijgen?

Glenn Weyers (expert in subsidies voor de socialprofitsector bij Adjuvant) zal tijdens deze opleiding bovenstaande vragen beantwoorden. Hij zal uw organisatie kaders, handvatten en concrete tips geven om het gebruik van projectsubsidies te optimaliseren en uw subsidie-inkomsten te doen stijgen.

Nadat hij u de weg wijst in het uitgebreide en diverse subsidielandschap, zal hij u meenemen op subsidiezoektocht. Vervolgens toont hij aan op welke manier u uw subsidiemanagement kunt versterken en uw subsidiekansen vergroten. Om de daad bij het woord te voegen deelt een organisatie uit de sociale economie haar eigen ervaringen. Tot slot gaat Glenn samen met u aan de slag om uw organisatie subsidie-actief te maken.

Dit live webinar is specifiek en exclusief gericht op actoren uit de sociale economie waardoor ze op maat van uw sector en organisatie is.

Werkt u in een organisatie voor dienstverlening rond personen met een beperking? Dan volgt u beter deze opleiding, perfect op maat van uw organisatie!

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Subsidiemanager Zorg en Welzijn".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies