Evaluatie in evolutie

0 beschikbare sessie(s)

Lokale overheden zoeken hoe langer hoe meer hun heil in een aangepaste invulling van de evaluatiecyclus, vanuit een dagelijkse bekommernis omtrent het welzijn en de groei van hun medewerkers.

Chris De Meerleer (Mens[en]werk) kent als geen ander de uitdagingen waar lokale besturen mee kampen bij het opvolgen en evalueren van hun belangrijkste kapitaal: het menselijk kapitaal.

Vanuit deze bekommernis bouwde hij een tweeluik op, met enerzijds een webinar on demand en, anderzijds, een fysieke workshop om in interactie specifieke cases uit te diepen: 

  • Het webinar on demand (te bekijken vanaf 25/10/21) biedt een coherent kader waarbij het ruimer functioneren mee in beschouwing komt en permanente feedback naar voren wordt geschoven om duurzaam om te gaan met medewerkers: in een kristalhelder webinar presenteert hij u het volledige plaatje van hoe de evaluatiecyclus en functioneringscyclus omgeturnd kunnen worden naar een aanpak aangepast aan de noden van een snel veranderende realiteit – op en naast de (digitale) werkvloer.

  • Tijdens een hands-on fysieke namiddagsessie wordt dan dieper ingegaan op concrete cases uit het (lokalebestuurs)leven gegrepen.

Een absolute must voor wie zijn visie en methodieken op evaluatie en permanente feedback optimaal wil oriënteren.

Of u hieronder voor Hasselt, Gent of Leuven kiest voor de fysieke namiddagsessie, het online webinar on demand is standaard inbegrepen.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Lokaal personeelsbeleid | HRMConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies