GRATIS webinar "Hoe financier ik de verduurzaming van mijn patrimonium?"

0 beschikbare sessie(s)

Donderdag 24 juni organiseert Uitgeverij Vanden Broele in samenwerking met IDEA Consult alweer een webinar. Tijdens dit webinar zal dieper worden ingegaan op een terugkerende én urgente vraag van lokale besturen. Namelijk: Hoe financier ik de verduurzaming van mijn patrimonium?

Tijdens het webinar richten we ons in eerste instantie op publiek toegankelijke gebouwen, zoals bibliotheken of gemeentehuizen. Daarvoor aanschouwen we het subsidielandschap en halen we de interessantste subsidies eruit, waar u gebruik van kan én moet maken. Vervolgens kaderen we deze verduurzaming in een vastgoedstrategie om nog meer subsidiekansen te ontwikkelen. Uiteraard scheren we langs de Europese financiering die u alleen of met andere gemeenten kunt aanspreken om de renovatiegolf te accelereren.

Heeft u al een concreet project in gedachten? De subsidieadviseurs van IDEA Consult, Anneleen van Tendeloo en Tristan de Jong, staan jullie na het webinar te woord en beantwoorden jullie subsidievragen in break-outs. Schrijf u dus snel in voor het webinar!

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies