GRATIS basisopleiding Religiosoft en Religiopoint

0 beschikbare sessie(s)

Tijdens deze introductiesessie geven we tekst en uitleg voor nieuwe gebruikers of mensen die wat opfrissing kunnen gebruiken. De online sessie behandelt zowel Religiosoft als Religiopoint, en u kiest zelf op u de volledige sessie bijwoont, of slechts een gedeelte ervan.

Deze basisopleiding gaat digitaal door (via Zoom) en is gratis. Via een link kunt u in één beweging aansluiten op het webinar. We sturen u deze link tijdig door.

We raden aan om dit reeds op voorhand te testen (eventueel overdag, zodat u de Religio-helpdesk tijdens de werkuren kunt contacteren voor assistentie), om zeker te zijn dat er zich geen problemen voordoen m.b.t. beeld of geluid op uw apparaat. Als deelnemer ontvangt u nadien de opname van de opleiding, zodat u deze nadien nog eens rustig kunt nakijken.

Mocht u voordien reeds vragen hebben omtrent Religiosoft, Religiopoint, de boekhouding van de kerkfabriek, of andere vragen m.b.t. kerkfabriek, CKB, gemeente, … aarzel dan niet om contact op te nemen met de Religio-helpdesk via ondersteuning@religiosoft.be of op het nummer 050 642 829.

Klik hier om u in te schrijven op de Religio-nieuwsbrief.

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies