Coronamaatregelen

Veilige opleidingen en studiedagen: daar gaan we samen voor!

Na al die maanden terug een klassikale opleiding volgen met grotere groepen mensen op één locatie: het is niet evident in deze tijden. We begrijpen dan ook uw bezorgdheid en de vragen die we binnenkrijgen omtrent het veilig organiseren van opleidingen. We nemen dit absoluut ter harte.

Samen met onze locaties nemen we extra maatregelen om onze studiedagen en opleidingen veilig en coronaproof te laten verlopen. We vinden dit niet alleen belangrijk voor u als cursist, maar ook voor onze lesgevers. Wij garanderen daarom dat:

  • bij elke opleiding de locatie ruim genoeg is om steeds voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren;
  • er tijdens de opleiding voldoende ontsmettende gels ter beschikking staan van alle cursisten om een grondige handhygiëne te garanderen;
  • de mondmaskerplicht strikt opgevolgd wordt waar nodig;
  • er in de zaal ventilatie zal zijn waar mogelijk;
  • voor en na elke opleiding lestafels, stoelen, klinken en eventueel lesmateriaal worden gereinigd;
  • de maaltijden aan tafel zullen worden bediend of in buffetvorm aangeboden worden met aparte (afgedekte) borden.Mogen we ook uw medewerking vragen?

  • Hebt u symptomen die mogelijk duiden op COVID-19, neem dan contact op met ons maar blijf zeker thuis! Wij verwijzen hiervoor naar onze algemene voorwaarden.
  • Mondmaskers zijn verplicht in alle publieke ruimtes (bij het binnenkomen van het gebouw en in de zaal, toiletten, restaurant, …). De mondmaskers mogen echter wel afgezet worden tijdens de maaltijd én tijdens het volgen van de opleiding. De lesgever is ook niet verplicht zijn mondmasker aan te houden tijdens zijn presentatie.

Tweede lockdown?

Wij volgen de situatie op de voet op en passen onze kalender - indien mogelijk - aan waar nodig. U wordt in het geval van wijzigingen tijdig op de hoogte gebracht. Uw opleiding kan dan ofwel geschrapt of uitgesteld worden. Of er kan geschakeld worden naar een digitaal alternatief.

Heeft u vragen of twijfelt u nog? Mail gerust naar opleidingen@vandenbroele.be.