Opleidingen

Uitgeverij Vanden Broele hecht veel belang aan het veilig en coronaproof organiseren van klassikale opleidingen: uw gezondheid en die van onze medewerkers is primordiaal.
Vanuit deze filosofie en door de alsmaar stijgende coronacijfers hebben we beslist om alle klassikale opleidingen, gepland tot eind 2020, te annuleren.

Wat nu?
De meeste van onze opleidingen worden omgezet in een live webinar of een webinar on demand. Ook de komende weken en maanden blijft het dus perfect mogelijk om nieuwe kennis op te doen, of om uw kennis bij te schaven. Blader gerust door ons opleidingsaanbod hieronder.

Reeds ingeschreven?

  • Bent u ingeschreven voor een opleiding die de komende weken gepland stond, dan wordt u zo snel mogelijk telefonisch of via mail gecontacteerd. De kans is groot dat u de opleidingen toch kunt volgen in de vorm van een (live) webinar.
  • Bepaalde opleidingen die enkel klassikaal kunnen plaatsvinden, worden verplaatst naar het voorjaar van 2021, maar ook daarvoor wordt u zo snel mogelijk gecontacteerd.

Vragen of meer info? Mail gerust naar opleidingen@vandenbroele.be.

 

PRAKTISCHE INFO

Wilt u weten hoe u zich gemakkelijk voor één van onze opleidingen kunt inschrijven? Hoe en wanneer u de deelnameprijs moet betalen? Op welke manier u uw inschrijving kunt annuleren? Of nog hoe u snel op één van onze opleidingslocaties geraakt? Bekijk dan hier de praktische informatie.

Alle opleidingen van Uitgeverij Vanden Broele komen in aanmerking voor terugbetaling via de KMO-portefeuille. Zo bespaart u maar liefst 30 % (kleine bedrijven) of 20 % (middelgrote bedrijven) op de deelnamekosten van uw opleiding.

 

 

Opleidingsaanbod van Uitgeverij Vanden Broele

Geen opleiding teruggevonden...

{{ training.title }}
{{ training.subtitle }}