Food for thought | Rondetafelconferentie Vlaams-Brabant: Internationale politiesamenwerking anno 2030

1 beschikbare sessie(s) Schrijf u nu in

Food for Thought is een tweejarig project van de vzw’s Centre for Policing and Security en Circle of Police Leadership. Als sleutelpartners van de ‘Staten-Generaal voor de Politie #SEGPOL buigen CPS en CPL zich over de vraag: Hoe zal de politie een antwoord geven op de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid in 2030? We brengen hiervoor diverse deskundigen samen in zes thematische rondetafelconferenties in Vlaanderen en Brussel. De resultaten van deze zes Nederlandstalige rondetafels bundelen we samen met de initiatieven van de Franstalige partners in een publicatie over de toekomst van de politie.

Begin 2023 vindt een slotevent plaats waar politie én wetenschap inhoudelijk zullen reflecteren over de visie 2030.

De rondetafelconferenties worden in Vlaanderen en Brussel (om praktische redenen) provinciaal georganiseerd rond 6 verschillende thema’s. Er is echter geen directe link tussen de provincie en het thema. Mensen van overal in Vlaanderen en Brussel zijn dus uitgenodigd. We streven naar een geografische mix bij alle rondetafelconferenties.

De resultaten van de zes Nederlandstalige rondetafelconferenties zullen worden gebundeld in een publicatie en een visietekst 2030 over de toekomst van de politie.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Politie | BlueConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Klassikale opleidingen
29/09/2022 Halle

Rondetafelconferentie Vlaams-Brabant

Datum
Donderdag 29 september 2022
Locatie
PZ Zennevallei | Politiecommissariaat Halle
Fabriekstraat 2
1500 Halle
Praktische info

Betaling gebeurt na ontvangst van een factuur die via email wordt verstuurd (tenzij anders gevraagd). Geef indien nodig a.u.b. het correcte e-mail-adres op waarnaar de factuur verstuurd moet worden. Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 3 dagen voor de studiedag. Bij verhindering kan een vervanger uw plaats innemen, mits u dit uiterlijk 2 dagen voor de studiedag doorgeeft. Indien vervanging of verhindering niet tijdig wordt doorgegeven, bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd.

Accreditatie

Politiemedewerkers: Deze rondetafelconferentie zal erkend worden als voortgezette baremische vorming.

Coronamaatregelen

We gaan ervan uit dat in september 2022 activiteiten fysiek zullen kunnen plaatsvinden. We zullen er alles aan doen om de gevolgen van de coronacrisis voor de activiteiten zoveel mogelijk te beperken, zowel voor onze deelnemers als sprekers. We zorgen ervoor dat de activiteiten veilig en volgens de geldende regels kunnen plaatsvinden. Tijdens de activiteiten zullen de nodige preventieve maatregelen genomen worden en dienen de instructies inzake hygiëne en sociale afstand nauwgezet te worden gevolgd. 
Indien een activiteit echter geannuleerd moet worden omwille van een verstrenging van de maatregelen, dan wordt de activiteit uitgesteld naar een latere datum of kan worden geopteerd voor een online evenement. Deelnemers kunnen er dan ook voor kiezen om kosteloos te annuleren.

Werkgroepen

Stuurgroep ‘Food for thought’:

  • Sofie De Kimpe en Jurgen De Landsheer (CPS)
  • Jean-Louis Dalle (CPL)
  • Bart Keirse en Nathalie Roegiers (Vanden Broele en CPS)
Projectgroep ‘Food for thought’ – Internationale politiesamenwerking

Jurgen De Landsheer, Didier Demelin, Evelien De Pauw, Sarah Frederickx, Jelle Janssens en Betty Swerts

Studiedag in samenwerking met:


Programma

Het uitgebreide programma kunt u hier terugvinden.

Prijzen
In de inschrijving zijn de kosten van de lunch, de koffiepauzes en de netwerkdrink inbegrepen.
Wie Prijs incl. btw Info
Basisprijs € 45
Kortingsprijs € 40,5 Leden van de organisaties die structurele partner zijn van het CPS en van CPL, leden van CPL en leden van de organisaties die de basismodule van Blue Connect gebruiken, krijgen 10% korting op de inschrijvingsprijs. Deze kortingen zijn niet cumuleerbaar.
Kies 1 of meerdere sessies