Food for thought | Rondetafelconferentie Limburg: Politie: de mens in de politieorganisatie anno 2030

0 beschikbare sessie(s)

Food for Thought is een tweejarig project van de vzw’s Centre for Policing and Security en Circle of Police Leadership. Als sleutelpartners van de ‘Staten-Generaal voor de Politie #SEGPOL buigen CPS en CPL zich over de vraag: Hoe zal de politie een antwoord geven op de maatschappelijke uitdagingen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid in 2030? We brengen hiervoor diverse deskundigen samen in zes thematische rondetafelconferenties in Vlaanderen en Brussel. De resultaten van deze zes Nederlandstalige rondetafels bundelen we samen met de initiatieven van de Franstalige partners in een publicatie over de toekomst van de politie.

Begin 2023 vindt een slotevent plaats waar politie én wetenschap inhoudelijk zullen reflecteren over de visie 2030.

De rondetafelconferentie voor de provincie Limburg met als thema ‘Politie: de mens in de organisatie’ vindt plaats op 9 mei 2022 in de kantoren van Coördinatie- en Steundienst van de federale politie in Hasselt (Luikersteenweg 228, 3500 Hasselt).

De rondetafelconferenties worden in Vlaanderen en Brussel (om praktische redenen) provinciaal georganiseerd rond 6 verschillende thema’s. Er is echter geen directe link tussen de provincie en het thema. Mensen van overal in Vlaanderen en Brussel zijn dus uitgenodigd. We streven naar een geografische mix bij alle rondetafelconferenties.

De resultaten van de zes Nederlandstalige rondetafelconferenties zullen worden gebundeld in een publicatie en een visietekst 2030 over de toekomst van de politie.

 

Op de hoogte blijven van niet te missen studiedagen? Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief "Politie | BlueConnect".

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
Kies 1 of meerdere sessies