Infosessie eSignFlow | Focus op koppelingen met backoffice applicaties (Cobra)

0 beschikbare sessie(s)

In dit webinar zoomen we in op onze digitale tekenoplossing eSignFlow en in het bijzonder op de mogelijke koppelingen richting de verschillende notuleringspakketten op de markt. Meer en meer besturen opteren voor een centraal ondertekenplatform en schaffen daarvoor eSignFlow aan. Stand alone (zonder koppelingen) is het organisatiebreed werken voor het goedkeuren en/of ondertekenen van stukken al een hele stap in de goede richting. Sommige besturen gaan nog verder in het gebruik en optimaliseren van eSignFlow door het leggen van koppelingen met backoffice toepassingen. Een dienst die daarbij meteen in het oog springt, is het secretariaat met o.a. notulen en uittreksels uit deze notulen. We focussen op de koppeling van eSignFlow met de verschillende grote spelers op de markt en zoomen in op de praktijk case van het gemeentebestuur Evergem.

Marc Goethals, ICT-coördinator van de gemeente Evergem was voor zijn bestuur opzoek naar een organisatiebrede tekenoplossing (notulen, attesten e-loket, uittreksels, briefwisseling, bestelbons, …). Ondertussen werken ze vlot met eSignFlow en Marc neemt ons mee naar de mogelijkheden die de koppeling met Cobra hen biedt.

Inschrijven

Inschrijven op afzonderlijke sessies
12/05/2021 online via webinar

GRATIS infosessie (Cobra)

Sprekers
Team eSignFlow
Andries Verlinden - gemeente Wingene
Datum
Woensdag 12 mei 2021
Locatie
Online (live webinar)

online via webinar
Praktische info

Dit live webinar vindt plaats op woensdag 12 mei van 11.00 u. tot 11.40 u. Inloggen kan een kwartiertje op voorhand, vanaf 10u45.

De directe link naar het live webinar is:
https://vandenbroele.zoom.us/j/97048056100 


Praktische info:

  • Tijdens de plenaire gedeeltes vragen we om uw geluid standaard uit te zetten.
  • Hebt u vragen? Dan kan u die stellen in de chat. Die worden tussendoor of uiterlijk aan het eind van het webinar behandeld. Hebt u een dringende vraag of een opmerking? Gebruik dan 'hand opsteken', en de spreker zal u het woord geven.  
  • Het zou de spreker en uw collega's ook helpen indien u uw schermnaam (via de ‘…’ in uw eigen videobeeld) aanpast zodat die de naam van uw bestuur bevat. 
  • Kunt u zich toch niet vrijmaken op dit moment? Geen nood, we sturen de presentatie nadien naar u door.


Ondervindt u problemen tijdens het inloggen of hebt u een andere vraag of suggestie? Laat het ons weten op opleidingen@vandenbroele.be , op het nummer 050 642 828 of 050 642 833.
Wij helpen u graag verder.

Kies 1 of meerdere sessies